Tak nevím jak začít, jestli už rovnou negativně nebo se mám snažit najít aspoň něco, co mne někdy v budoucnu donutí v tomto motorestu znovu zastavit. Ale ať přemýšlím jak můžu, tak nevím o ničem a proto všem radím, jakmile se k tomuto motelu budete blížit okamžitě šlápněte na plyn a co nejvyšší rychlostí projeďte kolem a zastavte se až ve Velkém Meziříčí, kde se v každé restauraci najíte mnohem lépe, levněji a s příjemnější obsluhou.
Takže, vracela jsem se zoufale hladová ze služební cesty a protože nejsem příznivec fast foodů, rozhodla jsem se, že za Prahou zastavíme v nějaké restauraci, kterých je u dálnice docela dost. Spousta z Vás prostě namítne, že v takovém případě asi nemohu očekávat nějakou úžasnou kuchyni a toho jsem si byla vědoma. Ale netušila jsem co mne čeká a byla jsem doopravdy velmi hladová, zastavila jsem právě u Motelu Poddubí. Vždycky si říkám, že pokud v blízkosti parkují kamiony, tak tam musí přece dobře vařit a také za přijatelnou cenu. Ale to byl omyl, na který jsem přišla pozdě. Uvnitř restaurace bylo poměrně hodně lidí a dodnes přemýšlím, jestli jim bylo jedno, co vlastně jí a v jakém prostředí. Na první pohled Vás nic neodradí, ale pokud se posadíte a začnete se rozhlížet uvidíte, že něco přece jen nebude v pořádku. Bohužel, nejdříve než jsem začala s prohlídkou, jsem si objednala malé pivo a chybou bylo, že jsem už neutekla při prvním setkáním s číšníkem. Už při prvním pohledu mi bylo jasné, že se mu honí hlavou „zase tady otravuje někdo další“. No nic, hlad jsem měla doopravdy hrozný a říkala jsem si, že to nejhorší tady bude jen ten číšník. Po chvíli jsem dostala malé pivo, kterému extrémní rychlostí spadla pěna. Sklenice tedy zjevně nebyla dobře vymytá a k tomu všemu bylo pivo ještě málo vychlazené. Dle pachuti, která mi zůstala na jazyku, příliš nepečují ani o čistotu trubek. A o čistotu nepečují zjevně ani v restauraci, protože na okenních parapetech by se doslova uživila jedna slepice a dlouho už je nikdo neuklízel. To lze snadno odvodit z množství drobků a prachu, které jsem měla možnost zkoumat. Vedlejší stůl byl podložen asi 10 pivními tácky, ale co, dělalo se to vždycky, tak proč od toho upustit, že? Bohužel, hlad způsobil to, že jsem ani poté nevzala nohy na ramena a neutekla, nýbrž jsem otevřela jídelní lístek. Ten obsahoval zejména tradiční česká jídla, jako svíčkovou, guláš nebo vepřového vrabce. Dále nesměla samozřejmě chybět pizza, jak je dnes obvyklé. Ceny začínaly na 125,- Kč za hlavní jídlo a malé pivo zde stojí 36,- Kč. Objednala jsem si uzené se zelím a bramboráky. Jídlo mi donesl číšník s již tradičním otráveným výrazem. Pokud jde o maso, dostala jsem dva tenké plátky uzené masa, jehož jediná příprava spočívala v tom, že je kuchař ohřál. Stejný osud potkal i červené zelí, které dle chuti kuchař pouze vyklopil ze sklenice a toť vše. Bod si pouze zasloužily bramboráčky, které byly velmi dobře ochucené. Všeho však bylo celkové málo, zelí bylo velmi kyselé a tak jsem ho ani nejedla. Protože jsem návštěvu chtěla mít co nejrychleji za sebou a další nedobré a předražené pivo jsem si už nechtěla dát, požádala jsem o účet. Připravila jsem si stravenky, protože jsem očekávala, že je zde berou, číšník mi opět s otráveným výrazem sdělil, že je neberou. Takže, zaplatila jsem vyúčtovanou částku, spropitné ode mne nikdo v tuto chvíli očekávat nemohl a odešla jsem. Vyzkoušet toalety jsem v tomto případě raději neriskovala a věděla jsem, že tady už nezastavím i kdybych měla zemřít hladem.
Všem proto radím, tady se v žádném případě nezastavuje, pokud nechcete platit za předražené, naprosto průměrné jídlo a ještě nepříjemným číšníkům. Pro mne to byla jedna z nejhorších restaurací, jaké jsem kdy měla možnost navštívit.
Hodnocení: 20%
Varování,
absolutní propadák,jídlo nekvalitní ale ceny absolutně nadprůměrné,např. nealko pivo 50Kč atd., ostuda české kuchyně. Každý se zastaví jen jednou, včetně mne.
Nikdy více :
Vlastní zkušenost z 22.5.2012
smažený sýr+americké brambory+tatarka+nealko pivo za 219.-Kč !!!
K tomu toaleta v restauraci za 5 Kč a neochotný a dohadující se personál :
Reastaurace je zralá na zavření či na ČOI !!!!
Není potřeba jezdit až do Meziříčí. Na 29km je nový Motorest a nabídka je opravdu dobrá (možná i tím, že jídlo Vám servíruje přímo kuchař). Nekuřácká restaurace, klimatizace, wi-fi, venkovní terasa, dětské hřiště, přebalovací pult i na pánském WC. Z dálnice se tam dostate z obou směrů 🙂
Co se týče jídla, stal jsem se i s maminkou obětí té Švejkové speciality. Celý zatopený v oleji, maso plný šlach a tlustý, omáčka s kusama cibule jako ruka taky stála za nic. Jen ty bramboráky se dali. Přítelkyně si dala kuř. maso s ,,jarní zeleninkou“ zapečenou sýrem. Děs!!! Obyč sáčková zelenina z kauflandu. Jediné co se dalo jíst byli hranolky které jsem obědnal dceři (nic jinýho tam snad ani nebylo). Takže 2x Švejk, 1x kuř maso se zeleninou, 2x hranolky, 2x bonaqua, 1x džus a 1x parodie na preso (ne, že bych byl znalec, ale jednou jsem srkl a musel jsem to vrátit). Cena oběda? Celkem 720 Kč!!! Poprvé v životě jsem nedal dýžko. ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJU SE ZDE ZASTAVIT BYŤ NA KÁVU. MAX SE TAK VYČURAT NA PARKOVIŠTI A RYCHLE PRYČ!!!! A známý tam zkoušel pizzu. Opět propadák jak ty pokusy co jsme jedli my. Obsluhu radši nekomentuju, měli by se zamyslet!!!
Obycejna 0,5 l neperliva voda za neskutecne penize! Z toho je clovek tak v soku, ze zaplati a jde 🙁 Totez kava sebou, navic priserna chut a kelimek resp vrsek na nic. Jiz nikdy vice zastavka na D1 u Poddubi!!
normalne to nedelam ale sem strasne rad ze se touhle cestou muzu alespoň trochu uklidnit, protože co jsem včera na tomhle miste zazil se mi ještě nestalo…
včera jsem po dlouhe ceste měl tu cest se zastavit v tomhle fajnovem motorestu… vse zacalo tim ze obsluha prisla s tim ze mi na stul hodila jídelníček kterého jsem se normalne zhrozil – skoda ze nejde prilozit foto, pac to byla fakt katastrofa – neprehledne otresne – primo hnus! ńehle na to ze po vyprahlem dnu za volantem se me nikdo ani nezeptal co si dam k piti, tak sem sedel na suchu asi 10 min nez se někdo uracil zeptat co si dam… po dlouhem badani jsem si nakonec vypral nejaky kureci steak zapeceny se zeleninou a syrem hranolky. tenhle zazrak k memu prekvapeni pristal na mem stole asi tak 20 min po te co jsem si ho objednal… opet skoda ze nejde prilozit foto! klasika kureci maso zalite rozteklym syrem a posypane mrazenou zeleninou, tak jsem si řekl ze hlad je nejlepší kuchar, doobjednal ještě tatarku a cekal az mi ji prinesou… po 5 min když uz jidlo téměř studene, jsem uz nevydrzel a pustil se do jidla. s tim ze tatarka uz asi nebude jsem se smiril, ale to ze když jsem maso rozkrojil a zjistil ze je uplne syrove jsem mel co delat abych se nepozvracel, jelikož uz jsem spolknul asi 3 male kousky z kraje které byly pozivatelne. okamzite jsem privolal cisnika, který s neprijemnym vyrazem jidlo odnesl bez jedine omluvy a bez jediného slova. po chvilce se vratil s tim ze se omlouva ze je nemůže za to ze kuchar je debil a ze jidlo platit nemusim. okamzite jsem se zvedl a sel k baru se zeptat se druhého cisnika který kasiroval, jestli mam platit tu třetinku napoje sprite. Opet neprijemny cisnik mi nahlasil ze samozrejme a ještě mi řekl ze tem hranolkum prece nic nebylo tak nevi proc bych ty nemel platit. v ten moment uz jsem byl tak rozzlobeny ze jsem z peněženky vysypal 40 Kc za napoj, hranolky jsem nezaplatil a utekl z tohodle fajnoveho podniku! dekuji za skvely gastro zážitek a jiz jinkdy vice motorest poddubi!!!!!!
Vyhnout se velkým obloukem!!! Hnusné, drahé, odporné! Obsluha se ksichtí od příchodu po odchod, jídlo totálně odporné, Švejkova miska hnus k zblití pro dobytek, pivo odporné a nechutně předražené … jedno z nejhorších míst k jídlu v mém životě, dát si něco ve stánku u vietnemců stokrát lepší!!!
Byl jsem v tomto motorestu poprvé v loni, jeli jsme s kamarády z Prahy a najedli se celkem dobře i když bylo po půlnoci.
Další má návštěva byla asi o půl roku později s přítelkyní.
Chtěl jsem si dát něco k čemu byla jako příloha bramboráčky.
Na dotaz obsluhy zda jsou přímo dělané nebo zmražené mi bylo zděleno, že neví.
Po servírce jsem chtěl, aby se zeptala kuchaře, ale byl jsem odmítnut s tím, že
kuchař to nemá rád a tudíž se ho na to nezeptá!
Nemám rád umělohmotné bramboráčky, ani motorest Poddubí….tečka
To co jsme tam dnes zažili od číšníka až po vodu z makra za 50,-,tak to jsem ještě neviděl.Odporný prostředí,číšníkovi jsem chtěl dát na tlamu za to jak se choval a nebyl jsem sám,házel sklenice arogantní,hnusná páchnoucí polívka atd atd ceny třeba tatarka v sáčku 50,- no hnus už nikdy ,to je snad lichva…………..